Monday, February 22, 2010

När ska jag få Ro?


Hej på er ungdomar. Vad är det ni lyssnar på nu för tiden? Vampire Weekend med influenser av afrobeat? Åh vad härligt det måste vara om man gillar sån skit. Själv börjar jag bli väldigt förtvivlad. 2010 har varit lika tillfredställande som ett ofullbordat samlag rent musikmässigt. Det KAN bero på min egen lathet i letande. Det brukar ju vara så för det mesta. Men, och jag tror att jag talar för alla här när jag frågar: Vars fan är Heroin egentligen?

Z-ro släppte mixtapet Cocaine förra året, en bluesfest av skönsjunget hat och en ångest som endast verkar gå att dämpa med tunga droger och skjutvapen i handskfacket. All good med andra ord. Det enda problemet med Cocaine är att det var ett löfte om mer. andra delen i Z-Ros trilogi efter Crack och före Meth skulle ha kommit redan förra hösten. Men nu verkar det helt tyst. Google är som en öken och rapbloggarna levererar i bästa fall flera månader gamla featurelåtar. Ett elakt rykte säger att Z-Ro bråkat med skivbolaget och att den släppta Cocaine-tapet är det samma som Heroin.
Det skulle kännas lite snopet om det stämde. Å andra sidan lovar samma rykte att det kommer en fjärde skiva titlad Angeldust. En klen tröst, men klart tilltalande som framtida rus så här postumt dagens underliga ring-P1-frenzy om att legalisera cannabis. Knarkare kräver soul för att ha existensberättigande.

Här är det senaste någon verkar ha hört från Mo City Don:

Z-Ro - One night stand

6 comments:

Ward said...

J. Stalins Prenuptual Agreement som släpptes typ förra veckan är riktigt, riktigt bra. T.I. kommer ut från finkan om nån vecka eller så vilket förhoppningsvis lär betyda en hel massa mp3:or för att bumpa sin återkomst.

Grovt Initiativ said...

Hahaha J Stalin.

Näråmen det ska jag kolla upp. Om Cocaine är = Heroin är allt hopp ute för denna värld.

Sjukt bra rubrik btw!

KV said...

J Stalin ska laddas ner!

chops said...

Belus.

KV said...

Burzum alltså?

chops said...

ja.