Saturday, December 19, 2009

Sprängaren

Jag brukar vanligtvis inte göra någon stor grej av när jag petar bort folk från länklistan. Oftast låter jag dem bara försvinna spårlöst och knäpptyst. Det känns respektfullt och involverar inte en massa ursäkter a la "den här bloggen uppdaterar för sällan". Det är lite som en hemlig avrättning. Plötsligt finns de bara inte längre.
Men nu tänker jag understryka att länken till Omtvserier.se ryker. Inte för att de uppdaterar för sällan, tvärt om, de uppdaterar fan om varje avsnitt av paradise hotell. Men jag trodde att jag skulle få något ut av ett länkbyte med dem, ni förstår, de mailade och bad mig länka till dem. I gengäld skulle jag få en länk tillbaka. Det fick jag.
Hitills har min länk på omtvserier.se genererat 0 besökare. Det gör mig deprimerad eftersom jag trodde att internet visste vem jag är. Tydligen gör internet inte det, varför jag måste eliminera varje påminnelse om detta faktum. Högt och tydligt. Som en bomb (såg nyss om Hurt Locker). Boom! så finns de inte längre.

3 comments:

Anonymous said...

Inte visste jag att du var SEO-bög som hade med länkar till bloggar enbart för att generea besöksträffar från dem. Det är ocoolt.

Förutom att du är SEO-bög är din blogg bra. Jag hittade dig via en bloggkommentar på Weird science. Du är alltid underhållande att läsa

/anonym internet hataren

KV said...

Glad att höra att du är amuserad Mr Hate. BTW, Vad är SEO förkortning för?

Anonymous said...

Det betyder Search Engine Optimization. Till området kan räknas all anal upptagenhet med länkbyten, pingbacks och annat som skall generera besökare och googleträffar genom tekniska tricks.

/anonym internet hataren