Wednesday, May 19, 2010

100 % medically accurate

Min kväll spenderades i hälsans tecken. Lite löpning, lite stretching och lite meditering. Body and Mindstyle kallas det. Men för att göra kvällen komplett ville jag träffa kroppen och sinnets experter. Så jag styrde upp tre möten med tre olika läkare.


Dr Drew (Celebrity rehab with Dr Drew, Kanal 5).


En nice guy. Tar hand om gamla b-kändisar som hamnat lite snett i livet. Oavsett om det är sexmissbruk eller droger finns Dr Drew där med ett kamerateam för att dokumentera när bekännelserna om övergrepp väller ut i gruppterapin. Hans breda axlar och personliga tilltal gör honom till storebrorsan de trasiga människorna önskar att de hade.


Dr Heiter (The Human Centipede, film).

Visserligen pensionerad, men ändå väldigt produktiv i hemmet. Eller vad säger man om en gubbe som lyckas skapa en mänsklig tusenfoting genom att sy ihop tre personer med munnen i varandras anus? En riktig läkare utan gränser.


Dr Oetker (Mozzarella, Fryspizza).

Så jävla gott! Toppklass.

5 comments:

Christopher said...

Jag premiärkäkade Dr. Oetker för några dagar sedan efter dina, KLLs och NGWs lovord. Måste säga att jag blev extremt imponerad. Rätt billig var den också.

Elin said...

Alltså är det bara jag eller ser inte Dr Drew ut som Eminem kan tänkas se ut när han är 50? Det är det enda jag kan tänka på. Det och att jag vill gråta ut mot hans skjortaxel.

Kristoffer Viita said...

CF: I know, vi ska ju testa baka den i en riktig pizzaugn snart också. Tror att den kommer att bli godare än en riktigt pizza.

Elin: Haha, ja men typ. Förutom att Eminem kommer att se jävligt otrygg ut. Den största frågan är ju ändå när Dr Drew tänker ligga med Amber? Deras kroppar är ju som gjorda för varandra!

Elin said...

Följdfråga: Åt du pizza medan du såg på den mänskliga tusenfotingen?
Du skriver så komplexa inlägg, Viita. Det blir så många följdfrågor.

Kristoffer Viita said...

Förlåt om jag var otydlig: Jag åt alltså pizzan först, sedan Dr Drew och sist tusenfoting. Kastade dock om ordningen för effekt.

Gillar den subtila dissen "du skriver så komplexa inlägg". Jag tar stolthet i lättjan kan jag säga till dig!