Sunday, March 29, 2009

MTV och incestenNär man har "klubbat" i mörker (och rökt) i två dygn finns det inget bättre än "MTVs Weekend break". "Hogan Knows best" är som en uppvärmd tron att parkera sig i för att aldrig börja tänka igen. Det mest fantastiska i serien är inte Hogans kontrollbehov eller Nicks narkotikainnehav. Det är incesten.
Alla killar som kommer i närheten av dottern Brooke tvingar Hulken att "kvalificera sig", alltså visa att de kan hantera skjutvapen och pumpa skrot. Av någon anledning hade Hogan fått för sig att den timide killen Jerry var mödomshinnas värsta fiende? "Det här är vad som händer med killar som raggar på min dotter" säger Hogan till Jerry och sprutar bly över skjutbanan.
Men bäst var ändå när Brooke fick massage av en grekisk kille on set av en filminspelning. Hulken tvingade killen att sitta med en romarhjälm på huvudet en hel dag. "Om du ställer dig upp tar jag det som ett tecken på bristande respekt" haha!!! Nästan lika underbart som att bjässen placerat en spårsändare i sin dotters bil så att han ska veta exakt var hon är. Hulk Hogan vill ligga med sin egen dotter. Det är inget snack om den saken.
Kärleken är dock inte helt obesvarad. Brooke har inkluderat pappan i en låt som också är en kärleksförklaring till en pojkvän (usch), och på Terrys (som han verkligen heter) födelsedagsmiddag sjöng Brooke "Happy Birthday" lika pipigt som Marilyn Monroes presidentserenad, eller snarare som om hon hade pappas lem inne i sig.


Det här verkar bli en ny trend i MTVs programmtablå. "Life of Ryan" liksom, han är sjutton år och kan aldrig komma över sina föräldrars skilsmässa? Give me a break.
Och visst är det självklart att de där tvillingarna, i "a double shot at love" också säljer på incestkonceptet?
Första avsnittet gick igår och även om de säger att de "inte ska dela" så är det ju uppenbart att hela programkonceptet bygger på porrfilmsfantasin om att knulla ett par tvillingar samtidigt.

3 comments:

Anonymous said...

Det är han Love Antell från Florence Valentin i den undre bilden, eller?

30+ said...

Hela nya MTV-konceptet går väl ut på att vara något slags "porr light", dvs. vara som en porrfilm, men utan sex.

Det är ungefär lika kul också.

Anonymous said...

MTV is da bomb!