Monday, December 29, 2008

Kreativt flöde har tjocknat = Bloggtips

Okej, hej. Idag fyller jag år. 23. Uppenbarligen är detta åldern då folk slutar erbjuda sitt grattis. Visst fick jag de obligatoriska mamma-pappa-samtalen men, och kanske viktigast, min facebook wall har skrattat mig i ansiktet med sin tomhet. Är det inte vanligt hyfs att gratta på wallen? Eller är det kanske Karma som drabbar mig? Jag själv fake-attendar alla events på hela facebook, vilket leder till att mina vänners födelsedagar läggs i botten på webbläsaren dit jag ändå aldrig hinner scrolla ner innan jag öppnar en ny flik. 2000-talet är här baby, get used to it.
Firade? Ja det gjorde jag genom att äta en såsdrypande pizza framför Ensam Hemma 2. Vilket för övrigt är en väldigt bra film. Det enda som är lite töntigt är att Kevin blir helt hård i brallorna av att hänga inne på en leksaksaffär vars häftigaste inslag är en polkagrisstång. Kollar på lite modelltåg. Sen köper han typ en flaska shampo för 23 dollar, da fuck?
Så här ska en riktig leksaksaffär se ut:Men jag kom av mig lite. Egentligen ville jag ju tipsa om en blogg. Begåvade serietecknaren Henrik Bromander har börjat strö ifrån sig lite serierutor och annat gött. Bromander har rätt mycket av sina serier på en gammal hemsida, men att tipsa om en hemsida känns ju jävligt anti 2000-talet baby, dessutom kommer jag på detta vis undan med någon slags aktualitetsvinkel på hela den här posten. Så läs Henriks blogg här (och klicka er därifrån vidare till hemsidan).

8 comments:

Isabel said...

meh asså du har nog glömt regga din födelsedag på fejjan för jag hade annars garanterat kommit m både fanfarer och tillmälen!

anyhoo: GRATTIS HOMEBOY och du har fel ang. kevins reaktion på leksakerna - den är fullkomligt given, så jävla gördig affär.

Grovt Initiativ said...

samma som ovanstående talare sa - regga för fan annars blir det så. frågan varför så jävla många fyller år dessa två veckor lämnad därhär: grattis gangsta!

Martin Janzon said...

ganska sjukt ändå: du är en(!) dag äldre än mig. så alla dina eventuella framgångar kan jag i brist på egna skylla på din vida större livserfarenhet. det känns bra. det är ändå soft att fylla i mellandagarna, blir värsta superveckan med jul, födelsedag, nyår och allt. om man blir firad, vill säga.

Kristoffer Viita said...

Haha yes, min plan med att fiska efter bekräftelse i bloggen funkade svinbra. Tack för att ni utbildar mig i samtiden, känner mig typ som en gammal gubbe med dålig prostata som inte förstår facebook.

Martin: Jag vet, det är lite som en festivalvecka, fast utan banden. Med allt vad det innebär...

Isabel said...

det här är lite som när du låtsades som att du inte visste vad du gjorde när du registrerade din relation på fyllan - gulligt! =D

chops said...

Grattis. Men nu när det är nytt år är det dags att du drar igång en omröstning om coolaste UFC-stjärnorna (inte MMA i allmänhet, jag har bara TV4 Sport, mind you).

chops said...

Fyller det jämnaste om en vecka. Tänk på det som en prisang till moi.

Kristoffer Viita said...

Jag gillar initiativet. Fler borde skriva om vad de vill tt jag ska skriva om så att jag slipper tänka ut det själv. Ska hårdplugga UFC och e om något fastnar, men jag lovar ingenting...