Saturday, March 10, 2007

Wild Hogs och Grindhouse.

Okej... Tänk dig följande rolllista: Martin Lawrence (aj), John Travolta (eh...), Tim Allen (trippel AJ!) och William H Macy (What!?) I en buddykomedi där fyra utbrända killar ska "bonda" genom at göra en motorcykeltripp tillsammans. Om du fortfarande tycker att det låter kul, kolla in trailern.

"This spring. They may not know how to ride..."
- Whoaaa *någon faller av en hoj, haha roligt!*
"But when they hit the road, they had no idea it would hit back"
- Splat! *Någon får något äckligt i ansiktet haha!*
"From touchstone pictures, they went looking for an adventure and found a journey (vafan?) They'd never forget" (mörda mig någon!)
- Spank! *Uh my god de slog en tjur i arslet och nu jagar den Tim Allen, helt crazy!*
WILD HOGS
Tänk dig att rösten som citeras här ur trailern är en extremt inställsam pedofil som försöker locka till sig barn med presenter. Tonen i rösten har ett löfte om något annat än vad som faktiskt presenteras. Well, jag hoppas att jag inte behöver skriva om den och på det viset undvika våldtäkt.

Alltså den låter ju fan värre än en film med Rob Shnieder. Kanske inte riktigt lika dålig som Ghost Rider, men de spelar nog i samma liga.

Någonting mycket mer intressant är nya Robert Rodriguez / Quentin Tarantinomixen Grindhouse. Som är två fullängdsskräckfilmer och nån slags hyllning till sleazy horror. Verkar bli hur underhållande som helst.

No comments: