Monday, November 19, 2007

Second grade bullshit: PT 2

Oh yeah. Nu är 8000 tecken om film färdigförfattat och ligger bara och väntar på publicering. Tony Soprano skulle kanske likna känslan vid "Taking a shit". Men jag är mer inne på Dr Melfis linje: "I like to think of it as childbirth". Jag har skrivit om en jävla massa film. Så vad ska jag skriva om här då? Vad säga om allt som inte var film under Stockholm filmfestival? Jaa.

Random Thoughs:
Fan, Stockholm är en trevlig stad ändå. Jag gillar hur själva centrum är överhypat som "något stort". Det är väl inte direkt större än lilleputtgbgs stadskärna?

Tjejerna i på presscentrat var söta och coola. Även om en del var apgriniga och tyckte att minsta lilla görande av sitt egna jobb var likvärdigt med ett dussin piskrapp från passion of the christ.
"Åh, måste jag resa på mig nu också?" (OBS! genuint citat!)

Jag hamnade på klubben Marie Laveau (heter den så?) i fredags där egentligen bara två intressanta saker hände:

1. Vi gick förbi kassan diekt ned till klubben utan att betala. När vi försökte igen och mitt sällskap åkte fast, började de härja om att "Ska vi betala 100 kr IGEN?" fast de aldrig betalt en spänn. Jag visste inte om att man överhuvudtaget skulle betala fören mina vänner berättade att vi "klarat oss förbi".
2. En gaykille råstöter på mig och kör värsta the Game-teknikerna. Typ dissar mig för att jag ska söka hans bekräftelse, iggar mig, men snackar med mina polare ("Asså, har ni adopterat den här killen eller?"), you name it. Detta förstod jag dock först efteråt.

7 comments:

Joel Josefsson said...
This comment has been removed by the author.
Joel Josefsson said...

Haha, att som bög stöta heterosexuellt på en heterosexuell man måste ju funka helt värdelöst varje gång. Av alla klassiskt kassa raggningsystem man hört om är det nog det sämsta.

sirpa said...

Det är förvånansvärt många som har hakat på Spelet. En riktigt klockren negg langades från en brylkrämsgrek till min kompis i somras:
"Din tröja är jättefin, synd att den inte passar dig" (infoga självsäkert leende och ryckande ögonbryn).

Vi skrattar ännu...

Kristoffer said...

Haha, klart att det inte funkar om det är en brylkrämsgrek. Men den här killen var fan het. Han var nog från Indien kanske. Det är ju dealen med spelet, man fattar inte vad som har hät förens man blivit Game-ad. Jag fattade ju ingenting.

sirpa said...

Då gjorde greken jättefel, för vi fattade dirr...

chops said...

"Det är väl inte direkt större än lilleputtgbgs stadskärna? "

Joru. Flera gånger större. Man räknar mellan tullarna, vettu.

Kristoffer Viita said...

Ja ja...