Friday, July 11, 2008

Inkasso Art

Får ett påminnelse brev från Telia sonera. Ett slags hotbrev egentligen. "Vid utebliven betalning kommer berörda abonnemang att stängas av helt... med vänlig hälsning Telia sonera". Med tanke på att alla snabba cash gått åt till festivalmat och glödlampor till lägenheten har jag knappt skrammel kvar för att betala en parkeringsmätare. Om jag nu hade haft körkort och bil vill säga.
Jag fick gör en prioritering.
Antingen betala den "billiga" avgiften på 300 spänn till spårvagnarna (för att undvika eventuell plankningkostnad på 1200 kronor) eller betala på min overdue faktura på exakt samma summa, 300 kronor.

Intressant nog kom min konstnärsvän Karl förbi och gjorde valet ännu mer komplicerat, i all sin skönhet.Bilden är ett porträtt av mig, fast med ben och fötter från någon form av klövdjur. Mobiltelefonräkningen har stuckit och dödat mig. Från det djupa hålet i magen forsar det röda blodet. Här illustrerat av blått bläck.

2 comments:

Anonymous said...

Vill bara förtydliga att bilden föreställer KV med sin mobil i handen spetsad till döds av en räkning som sticker upp ur magen. Om nu någon inte kunde se det.

Caroline Hainer said...

Karl är ett geni.