Sunday, August 24, 2008

Mitt liv som Hiphop


Inte nog med att jag har tatuerat in RAP över min ena njure, nu... Nä okej det har jag inte. Men skulle inte det vara något?
Just nu har jag fullt upp med att bestämma mig för vilket alias jag ska ta när RAP-karriären tar fart på riktigt. Som vit genusmedveten yngling (jaja) har jag sedan länge förstått att mannen är det sista könet, och att den enda vägen ut från det sjunkande skeppet är ett ansökningformulär för queerskap.
Men det är förstås sjukt svårt att inte vara weger just nu med explicitsläppet av Games - LAX och även Houstonmackan ABN - it is what it is. Båda är helt sjukt gangsta och fantastiskt bra. Queerskapslängtan blandat med min saftiga wiggerlibido tranformerar mig till en sjuhelvetes Queegger.
Detta kan bli ett problem om jag ska bli The ultimate cagefighter. Men, hey. Det ska väl inte behöva stå ivägen för musiken?

Här är mina eventuella artistnamn:

1. BIGPAC

Fördelar: Två stavelser. Snabbt, hårt och förstås en hyllning till två avlidna giganter. Dessutom är ordet en referens till förmodad storlek på det organ som oftast förknippas med Raplife.

Nackdelar: Omöjligt att förkorta som homosocialt ömhetsbevis. ex "pac" el "Biggie". Blir missriktade och måste förklaras varje gång.


2. GNS & DWG

Fördel: Som "Guns" och "Dawg" fast utan vokalerna. Det blir ju också en rätt snärtig ying & yangpryl av det. Vapnen får representera något slags våld (som givetvis slår underifrån) medan hundarna får vara symbol för hur mycket jag älskar att "hänga med mina dawgs".

Nackdelar: Ovärdigt wiggerskt. Det kommer dessutom bli svårt att uppbringa någon form av streetcred från "Lill London" där de enda vapnen tillgängliga är brännbollsträn.

3. Best in Show

Fördel: Vidare hundreferens samtidigt som det är ett intyg på min egen bästhet. Ordet "show" skapar också en perfekt presens av namnet.

Nackdel: Inte särskilt sårbart och kan komma att slå tillbaka i (troligtvis) negativa recesioner ("Worst in show!")


4. Love to Lie

Fördel: En smula mystiskt. Är namnet ironiskt som i "jag hatar makten som påstår sig säga sanningen, därför ljuger jag men berättar på så sätt den sanna sanningen"? Är det en Scarfacereferens (-"I always tell the truth even when I lie")? Eller älskar jag helt enkelt bara att ljuga? (med tankte på det här inlägget blir det nog inte så svårt att lista ut vilket alternativ jag ligger närmast)
Slagkraftigt, lätt och snyggt att förkorta: LTL
kanske en aning kryptiskt. men icke desto mindre sexigt förstås. Kvinnor älskar en lögnare.

Nackdel: Inte så queer.Cast your votes.