Wednesday, May 27, 2009

Skriv upp er för Fiendens nyhetsbrev.

Mina favorit t-shirtkonstnärer Fienden har släppt ett gäng nya tryck. Jag har skrivit om dem tidigare, ni kanske minns, det här?

De senaste trycken bjuder på Anders Borg som Undertaker, Badminton som lösningen på infekterade relationer och skivomslag till "the lågkonjunktur blues".
Hälften av njutningen med att handla tishor från Fienden är att man får deras nyhetsbrev. Eftersom jag inte har något att skriva om själv idag tänker jag i alla fall tipsa om någon annan har det:

"Peter Birro ville inte delta i nyhetsbrevet med en dikt. Vi twittrade Petter istället. Han svarade med följande blogginlägg, som faktistkt är en haiku:

Här kommer Fredrik Snortare han glider med stil Han har en glassig blogg plus en leasad bil Han har kontakter med vakter, krogpersonal Hela Stureplan, Berns, Riche, Kharma, Spy Bar Han känner röset, alla balla coola som finns Han är som fisken i vattnet han är Stockholms bloggprins Han fäller brudar på rad han jagar ass Han är en stekare, glidare, en kille med cash Han har flickor över allt, krossar hjärtan på rutin Men bara en som krossar hans, och hennes namn är kokain För han är fast, tagen har ett kraftigt begär Och det finns ingenting här som stoppar Fredrik från att bara blogga Och varje kväll är han på plats, i bar och salong För han finns där det händer, där det finns hålligång Han har känslomässigt blogg, egoistisk och kall Och inget ont anande näst om vad som komma skall"


5 comments:

Isabel said...

är du ironisk?

KV said...

Det är inte jag som skrivit texten, så jag kan ju inte vara 100%, men med tanke på Peter Birroreferensen jag tror jag att det finns en distans till hela den där bloggartexten.

KV said...

Fast det är väl ändå "allvar i botten" eller nåt.

Tom Tom said...

Tack för tipset! Riktigt grymma t-shirts!

Isabel said...

jag menade delen då du refererar till fienden som "mina favorit t-shirtkonstnärer"?