Monday, May 5, 2008

Let's hug it out!


Jag marker att den har bloggen forvandlats till nan slags okritisk resedagbok komplett med exotiserande over korkade amerikanare. Och sa javla nar&fjarran-roligt ska vi val anda inte ha det?
New York kickar och folk som bor har och javligt coola. Men seriost, provisionen som tillampas overallt i handeln forvandlar fan halva befolkningen till feta dicks. Folks som nagon gang drivit en brinnande diskussion for "entreprenorskap" kan ju fundera over hur roligt det ar att hanga exklusivt med installsamma saljare/slavar hela dagarna?
Det ar jobbigt nar den mexikanske killen pa bagelstallet ler med munnen men verkar ha graten i halsen over sin pissiga lon och totala brist pa sjalvrespekt.
Det ar irriterande nar en snubbe i HBO-butiken forsoker skulda mig for att jag inte koper nagot:

- Don't you like HBO sir?
- Of course. I love it, I've downloaded all the... (ar vad jag ville saga, men hejdade mig efter karleksforklaringen).

Var jag pa Starbucks idag och kopte kaffe. Tjejen i kassan var skitrolig. Nar jag hade betalat mitt kaffe slog hon ut med armarna och bara
- okay, come on.
Och jag bara stirrade som ett fragetecken. Hon syftade dock pa min troja med det dar kanda Ari Gouldcitatet fran Entourage.
- Your shirt says "let's hug it out" so Let's hug it out.
Och det gjorde vi. Och sen borjade hon snacka om att jag kanske fatt trojan pa nagot konstigt camp (Gordon spekulerar att hon syftade pa ett sk "pray the gay away"-camp).
Det var val dagens hojdpunkt. Men mitt i allt det dar roliga glomde jag dricksa. Fuck ocksa. Men hon klarar sig val? Hon fick ju en kram.

8 comments:

grovt initiativ said...

ha! ingen dricks = not ok. svennar är fan sämst. jag känner såklart igen mig.

Ward said...

När jag var i New York tyckte jag mest att alla var fula och allmänt ocoola. Allt annat var visserligen top notch, men att inte alla såg ut som dem han Sartationalist (sic) plåtar var en besvikelse.

Att alla ber om dricks är dessutom bög. Hällde du upp mitt kaffe? Ta en dollar. Bar du min väska fem meter mellan taxi- och hotelldörren? Ta en dollar. Öppnade du dörren för mig när jag skulle gå ut? Ta en dollar. Fuck dat, my money's for me.

kv said...

det ar ju dock inte servicefolkets fel att de ar beroende av dricksen som overlevnad och ja manga i new york ar ganska fula. Det ar nog det jag tycker ar cool

Joel Josefsson said...

Vad finns i HBO-butiken?

30+ said...

Äh, lite etnoporr (modeord) är aldrig fel. Klart man vill skratta åt alla som är annorlunda.

Gordon said...

HBO-butiken har en massa klader fran serier, plus dvder till alla HBO-serier.

Det finns fa amerikanare som ar snygga, men de som ar snygga ar smokin' hot.

Anonymous said...

Gordon, exakt det resonemanget försöker jag banka in i skallen på några av mina efterblivna "svenska tjejer är snyggast i världen"-bekanta, men då syftande på tyska tjejer. Men icke. "Hej, jag heter Sven Svensson och bor i ett land med påfallande stor del blond befolkning och tycker givetvis att blonda tjejer är snyggast i världen för den uppfattningen förmedlas i alla värdelösa hollywood-filmer jag tittar på." Ja, jag är nära ett sammanbrott. Av helt andra orsaker, givetvis. Ursäkta att jag använder din blogg för självterapeutiska ändamål.

Kristoffer Viita said...

Jag gillar din kommentar anonym.