Sunday, May 25, 2008

Top-5 Tråkig humor

5. Efternamn

4. klä ut sig

3. dialekt

2. Bög

1. Sport
(En kombination av alla punkter.)Bubblare: Ordet penis, svensk stand-up, att "ironiskt" påpeka att man ska se Eurovision

9 comments:

Grovt Initiativ said...

precis, eurovision är fanimej allvar.

Caroline Hainer said...

Efternamn kan vara kul.

Från the Simpsons:
"There will be no more making fun of your last name, I can assure you that Mr. Glasscock.

Kristoffer Viita said...

wow, vilket lysande undantag. En kombo också. Av bubblaren och punkt 5.

Grovt Initiativ said...

det är ju bara den matematiska regeln minus och minus blir plus.

Martin Janzon said...

med tanke på att jag droppade din blogg i mitt senaste inlägg och i samband med det pratade om mitt efternamn får jag känslan av att du läst det och därigenom hittat inspiration till punkt fem. om så är fallet vill jag bara förtydliga att det faktiskt inte var menat att vara roligt.

om du inte fattar alls vad jag pratar om nu kan du glömma den här kommentaren och chilla vidare.

Kristoffer Viita said...

Martin: Nej, jag hade inte sett ditt inlägg. Men nu när jag gör det förstår jag att det inte var menat som humoristiskt. Att du i den kontexten kallar mig "skitnödig" är förstås inte alls särskilt trevligt och jag hoppas att du avlägsnar den formuleringen innan jag anmäler dig för grovt förtal.

...haha, skoja.

Ändå intressant att ingen använder "Goodbye Zebras" när de länkar till mig. men att de använder "Dunka Dunka" till dig. Jag tror att det beror på flera saker:
dels på z:t i ditt efternamn, som du ju hävdar framställer dig som en sliskig lograggare. Dels att du inte har någon bild på dig själv, vilket förstärker den misstanken. Och dels för att din blogg handlar om musik (som ju låter "dunka dunka") och att min inte handlar om att säga Farväl till Zebror. - Utan i själva verket om helt andra saker.

Martin Janzon said...

viita:
Just biten om "skitnödig" var kanske, öh, humoristiskt menat. :) Kloka ord ananrs, och jag tackar för ett ambitiöst försök att reda ut saken. Z:at verkar helt klart vara en bov i sammanhanget i alla fall, det är en slutsats jag med tungt hjärta tvingas dra.

man kan ju hoppas att någon av dessa länkare uttalar sig om saken, men det är nog att förvänta sig för mycket av latmaskarna.

Kristoffer Viita said...

Ja det hoppas jag att de gör, mest för att jag vill ha bekräftelse på att jag har rätt.

Kom igen nu tröttjävlar.

Kristoffer Viita said...
This comment has been removed by the author.