Wednesday, May 21, 2008

Att betala vattnet åt sin bitch


Själv är jag i full färd med att sluka en pastramimacka, men när jag ätit klart märker jag den här too-old-to-be-Mobygubben bredvid mig. Han sitter på upper-west side-Broadway och häller upp en liten skål där han låter sin fula pudel fukta strupen med vatten från flaska. Men det är inte vilket okolsyrat hälsokällavatten som helst, det är FIJI-water.

FIJI vatten kommer från tropiskt regn som filtrerats i hundratals år genom vulkaniska stenar. Du kan smaka renheten i varje sip. Du kan också smaka den unika mineralkompositionen eftersom geologi skapar sin egna smakprofil, distinktiv som ett fingeravtryck. FIJI-water smakar mjukt och rent, lätt och uppfriskande tack vare sin unikt balanserande mineralmix (låg på kalcium och magnecium och andra hårt smakande mineraler och rikt på silica). Det här är vad som ger FIJI-water den där "mjuka, delikata, smootha smaken"

3,75 Dollar för en liter. Det blir runt 25 svennespänn för samma mängd. Men den här snubben ger alltså bort det till hunden. Är han helt knullad i huvudet eller?

9 comments:

Anonymous said...

Har du druckit det själv? Var är din recension?

Anonymous said...

yes älskar det uttrycket, fucked in the brain.

Grovt Initiativ said...

äh han har väl hittat flarran i sopen och fyllt den hemma i kran.

Anonymous said...

Joel: Tyvärr inte.


Grovt: Tror du Newyorkarna dricker kranvatten? De vita newyorkarna? Think again!

Caroline Hainer said...

Är du kvar i äpplet? Trodde du skulle hem. Nyss.

Anonymous said...

Nää jag har varit hemma ganska länge. men jag hittade den här bilden och kände att nåt måste man ju göra med den.

Jag uppmuntrar dock helt och hållet idén om att jag är i New York just nu.

Grovt Initiativ said...

jag erkänner mig okunnig om new yorkers liv, men kanske han bytt mot billigare flaskvatten för att verka mer fresh än han är.

Anonymous said...

Mycket möjligt. Han ser ju inte direkt ut att hå råd med Fiji-water. Vattnet som filtrerats genom Scarlett Johanssons röv, eller hur var det nu?

Grovt Initiativ said...

ja precis. i hundra år!