Monday, September 15, 2008

Självmordsbrev från Ryan Sheckler


Jag visste nog hela tiden att det var så här jag skulle dö. I min säng då.
Kanske tänkte jag att det skulle bli i skaterampen, men det hade väl inte varit särskilt realistiskt med tanke på mina mad-skills? Nej, det får bli sömntabletter.

Varför vill jag dö? Well, jag är sjutton år gammal och tills alldeles nyss hade jag allt jag kunde drömma om. Ett eget teveprogram på MTV, en skara av gråtande fans och all lönnsirap i världen att dricka och sedan spy upp på toaletten (jag fick äntligen Bulimi i julklapp förra året).

Jag hade de coolaste kompisarna. De frågade mig alltid vad jag ville göra, vad jag tyckte om och de hjälpte mig med allt.
Casey har varit bäst, jag har älskat att använda hans hjärna som sopstation för min verbala avföring. Men när han gjorde slut med sin tjej blev jag sur, vafan bad han inte mig om lov för?
Sedan dess har vi glidit isär och, well, jag tycker att Tony är en jävla fitta som surar för att jag vill ligga med hans ex.
Så hörni grabbar: Om ni ska vara sådär mensiga kan ni ju se hur roligt det blir när jag är död. Försök hitta en ny kompis som tar med er på fett häftiga skatetävlingar i Dubai.

Anyways, jag hade de coolaste föräldrarna också. Morsan fyller upp sig själv med botox i smilgroparna varannan vecka och farsan har lärt mig hur man doserar ryssfemmorna på rätt sätt. Tyvärr är de skilda vilket gör mig stressad ibland. Och Papa har skaffat en ny tjej nu som är skitjobbig, säger att hon älskar mig. Vafan ska det betyda? Jag pallar inte stressen. Jag vill ju vara NORMAL!
Så mamma, pappa: vi får väl se hur mycket NI gillar att vara skilda, när jag är död.

Life of Ryan kommer efter en liten uppäten kemikaliebuffé att vara lika med Death of Ryan och det kommer att vara erat fel.
Ni gav mig inte mig tillräckligt mycket uppmärksamhet och jag hoppas att ni också dör, så jävla hårt just nu.

Peace out 4-ever!

/Ryan

10 comments:

chops said...

Bra! Men du, kan du inte göra en genomgång av de här MTV-programmen. Jag fattar inte vad ett enda verkligen går ut på och jag pallar fan inte kolla på dem heller, men de går ju typ alltid. Mellan Sanatans och Pinks tio bästa videos.

Kristoffer Viita said...

Allright sir, nu finns det trailers till programmen i slutet av varje inlägg. Förhoppningsvis bringar de klarhet.

Jag såg förrsten att Pink har en ny låt. Den handlar om att hon klarar sig bra efter skilsmässa, men att hon ändå är lite bitter.

chops said...

Hon har även blivit scientolog. Vad är grejen med det egentligen? På det mest basala planet menar jag, varför dras the rich and famous dit som flugor till lik?
Skulle gärna vilja läsa en grundläggande förklaring till detta, inte det vanliga hatet, det fixar jag själv, utan ett ordentligt klargörande. Vad står de för egentligen? Ingen i den högsta sfären/innersta kretsen eller vad det nu kan tänkas hela om hoppat av eller wallraffat?
Vet du nåt om det?

chops said...

"heta som" skulle det förstås stå i näst sista meningen. Jag har ett tangentbord from hell.

Jocke said...

Ryktet säger att scientologerna hyr in kända ansikten i marknadsföringssyfte.

Kristoffer Viita said...

Jag vet inte så mycket om appealen där. Beck sade väl i någon intervju att han inte såg det som en religion direkt, mer ett sätt att lära sig cope-a med livet. De är alltid väldigt diffust det där, Som Kabbala (Madonna, Ashton Kutcher) som mest verkar handla om ett armband. Jag börjar bli lite peppad, kanske kan man bli känd av att joina?

Kanske är attraktionen att det är en utomjordisk religion? Aliens och skit, det känns ju modernt. Vem vill till himlen om utsikten över jorden ändå en en parkeringsplats bombad av global warming? Jag vill till rymden!

Teg said...

och att seinfeld varit scientolog redan INNAN de gjorde serien är för mig fortfarande en chock. Kanske borde man börja använda ordet Scientolog-chock, det passar väl i sammanhangen ändå.

Detta var tydligen under en period då han var impad över teknologi och sånt. Men asså. Han kunde väl ändå fortsatt vara jude, tycker man. Och ändå impas av teknologi.

Pink är också en Scientolog-chock för mig. Hennes budskap är ju alltid "var självständig" och "tänk" och "gör narr av Jessica Simpson". Fattar inte heller. Men det är klart, någon annan kan ju ha skrivit texterna.

Kristoffer Viita said...

WHA! är Jerry Scientolog!? så jävla chock!

Och på tal om sekter och shit tycker jag att ni läser den här:

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2204&a=836205

Kerstin Gezelius är härmed förlåten för allt det där om Tropa de Elite

teg said...

ja det var mycket bra skrivet om tom.

Patrick Johansson said...

Moget att skriva skit om ryan och så. Märker att folk är avensjuka på han men varför ? för han har ett gött liv tycker ni ? Nja, Skulle säga att han har det lite svårt ibland. Och att man snackar skit om han som när han har skadat sig och det är tuneringar så buar folk ut han för dom säger att han inte är skadad ? wtf. Get a life liksom ! han har kämpat för komma dit han är och nu är han där . Acceptera det bara och låt han vara.