Sunday, October 7, 2007

Sunday Service: PrincessOkej, du är August. En präst med gott hjärta och snäll uppsyn. Din syster Christina har precis dött. Innan hon dog jobbade hon i den smutsigaste av branscher, nämligen porrfilmsditot. Du har sett saker som du inte velat se. Till exempel din gravida lillasyster bli påsatt av tre män samtidigt. Men hon är död nu, du kan inte hjälpa henne. Däremot så har hon lämnat dottern Mia efter sig som du gett dig fan på "inte ska växa upp i en bordell". Så du låter lilla Mia och hennes uppstoppade kramdjur Multe bo hemma hos dig. Hon har blåmärken över hela kroppen och hon saknar mamma, så klart.

Nästa dag tar du med Mia till Christinas grav. Gravplatsen visar sig vara ett tempel av kukstatyer. Omgiven av penisatrapper står ett budskap skrivet. "Sära på benen för änglarna som du gjort för oss här på Jorden". Hälsar - Charlie. Mia tycker att det är fint, fontän med fiskar liksom. Du gillar det inte.
När du och Mia ska handla glass så blir Mia glad när hon ser sin mamma på omslaget av en av porrtidningarna. Du blir förbannad och skäller ut ägaren.

Du ringer porrdistributören "Paradise Lust" och ber dem radera allt material med Princess (Christinas filmalias). Förfrågan möts av nonchalant förakt. Du ber dem också ta ner gravstenen. Och om inte, så tänker du göra det själv.

Du tittar igenom dina gamla band som du filmade med handkamera. De med dig och Christina när ni flyttar in i den nya lägenheten. När idioten Charlie kommer in i hennes liv, när han börjar slåss med hyrevärlden. När han tvngar 14-åriga Crhistina att ligga med värden så att ni ska få bo kvar. "Han knullade henne August!" ekar i din skalle.

Du ser en torsk som plockar upp en flicka på gatan, springer efter bilen och bankar honom tillbaka till depressionen.

Du räddar Mia från att antastas av en äldre pojke, du bryter armen på honom. På Natten åker du och Mia in till stan och bränner ner alla servrar som har något med Princess att göra. Dessutom gör du en av porrfilmscheferna blind på ena ögat.

Du börjar få allt större distans till det här med Guds kärleksbudskap.
Du blir Travis Bickle up in this motherfucker.


Tänk dig en animerad Old boy på danska, på crack.PS. Föga förvånande håller regissören Anders Morgenthaler, Chaan Wook-park som Francis Ford Coppola som sina favoritregissörer.

6 comments:

Gordon said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Kristoffer Viita said...
This comment has been removed by the author.
Kristoffer Viita said...
This comment has been removed by the author.
Gordon said...

såg den nyss, jag tyckte att det var lite trist när dom klippte in riktiga videoklipp i storyn, sen hade jag gärna sett den ritad i stil med kill bill 1 animen, där blodet sprutar. Annars var den jävligt grym.

Slampskata said...

tumregel: skriv inte "på crack" om du inte testat crack. gäller alla droger.

Kristoffer Viita said...

Gordy: Är det samma tecknare som till kill Bill 1 animen eller vadå?

Blodmagnet: Fan, du har genomskådat mig. Jag har aldrig testat crack. Den här tumregeln begränsar metaforbiblioteket en del. Känns liksom ohippt att skriva "På en jävla bäng heinikenfylla". Klingar ganska lamt, men regler är väl regler.