Sunday, October 21, 2007

ChalmersdrömmarJag hamnade på en arkitektfest hos den väl ansedda högskolan Chalmers i helgen. Och jag blev grymt besviken.

Jag hade förväntat mig knäppa glasögon och overallbärande pirater som hetsade varandra till oskyddat sex. Helt och hållet format av ecstacy och de brutalt höga tonerna av soundtracket till pirates of the Caribbean. Jag ville se det alla snackade om, den där smutsen. Firmafest-revansch och allt det där. Hur de äntligen kunde få "vara sig själva" och använda så mycket rekvisita tillsammans med alkoholen att de slutligen fick spya i sina blonda peruker och cowboyhattar.

Jag möttes dock av två skitsura snygga tjejer i overaller som var helt nyktra. Nere i festlokalen satt ungefär 20 pers och höll käften medans en jätteduktig DJ spelade hippa remixer på spank rocks "bump". Två tjejer dansade och resten av arkitekterna (eller vilka de nu var) satt intrycka i ett hörn. Ingen pratade eller raggade, några drack öl. Ingen knarkade och ingen hade klätt ut sig. Allt var precis som vanligt.

Chalmers, du har bedragit mig.

5 comments:

Gordy said...

det är inte chalmers, det är livet. Livet har bedragit dig.

Kristoffer Viita said...

Jo, livet har bedrigit mig åtskilliga gånger men Jag förstår inte riktigt vad du menar i det här fallet.

Anna said...

Ja det låter inte kul. Du är dock inviterad till Spandex-fest den nionde november hos oss i Dk. Årets fest har jag hört rykten om, och tydligen väldigt billig öl.

Kristoffer Viita said...

Haha yes, hörde ni det chalmers? I Danmark klär arkitekterna ut sig i spandex!

beta said...

arkitekterna är inte riktigt chalmers, efter vad jag har förstått. tydligen anser dom sig snäppet coolare, vilket dom kanske också gör rätt i, vad vet jag. För övrigt skulle jag gått på den här festen också om jag haft några stålar, vilket jag lyckligtvis inte hade.