Saturday, February 16, 2008

Tina Fey begår konstnärligt självmord och pissar på ALLT hon åstadkommit med 30 rockEn till smått poprefererande gravidkomedi, den här gången blandat med någon slags the odd couple/you, me and Dupreevinkling och en kreddig tv-kvinna i huvudrollen. Det antas vara roligt, detta för att hon skaffar sig en surrogatmamma.

Vad skulle kunna sluta lika illa som förintelsen?

5 comments:

Anonymous said...

Shit det var verkligen svårt att bestämma sig om den här. Jag skrattade inte så mycket, men det är ju ändå komedins Bob Dylan...

Kristoffer Viita said...

Bob Dylan, kunde vad jag har förstått det, byta skepnad på ett intressant sätt och ville inte anpassa sig efter folks föreställningar om honom (baserat på mitt intryck av I'm not there trailern) Tina Fey verkar antingen ha:
a) fått ett fett gage och sålt ut.
b) Kompromissat sig själv i förmån för berömdheten av en filmroll. Eller
c) käkat dum-i-huvvetflingor till frukost.

Gilla the black stereotype förresten: "If you listen to DMX, tha baby's gonna come out all like GRRR".

Anonymous said...

Ja det är ganska konstigt egentligen. Känns ju som att hon i och med 30 Rock egentligen inte kan göra några fel nu.

Olle said...

Nu har jag inte brytt mig om att se på "30 Rock" så vad jag tycker kanske inte spelar någon roll, men... Sedan när har Tina Fey någon konstnärligt kapital att sälja ut? Hon kanske har lyckats med 30 Rock, men innan dess har hon ju inte gjort någonting av kvalitet öht, eller?

Filmen verkar dock suga enormt, skrattade inte en gång under trailern. Fast å andra sidan så riktar den sig mot barnkåta amerikanska kvinnor på minst 30 år, så återigen spelar min åsikt kanske ingen roll.

Anonymous said...

Olle: Har du inte sett Mean Girls?