Sunday, April 6, 2008

Killeuse

Om det är någonting kvinnor tycker om så är det skräp.
Dålig teve, dålig musik, dåliga möbler, dålig mat och dryck. Nu menar jag förstås inte alla kvinnor, bara ni som läser den här bloggen.
Haha. Eller okej, Dåliga män. Det antar jag är en preferens även utanför bloggosfären.
Därför är min plan för framtiden är transformera mig själv till en enda stor dålig idé. Alltså en sån kille som när tjejer ser tänker "Gud, den där killen är en så jävla dålig idé" - för om det är något kvinnor är bäst på (efter män förstås), då är det att agera på sina dåliga idéer.

Eller: "Tjejer gillar knarkare" som min vän Karl uttryckte det för länge sedan.

Tyvärr är min kropp för mycket av ett fåfängt tempel för att förgiftas av heroin en gång i veckan, inte heller skulle jag på mitt csnlån kunna bekosta ens ett ruffigt crackberoende. Varför en livsstil som attraktiv missbrukare känns svåruppnåelig. Jag har slutat både röka och snusa vilket bara lämnar kvar två sexiga laster. Nämligen Alkohol och kaffe. Den tidigare av de två är en tråkig sak, nu när larmrapporter kommer om att unga kvinnor dricker lika mycket som män är det svårt att imponera en kvinna med hur mycket öl jag kan bonga.
Däremot har jag sällan känt mig så farlig som när jag efter klockan 21 serverar mig själv en god kopp kaffe. Ingenting säger "Jag lever i nuet och skiter i morgondagen" på en lika äventyrligt sätt som att dricka kaffe på kvällen. De kvinnor jag träffat i samband med mina sena koffeinintag har knappt låtit mig ta en påtår innan de högljutt krävt mig på odjuriskt sex. Alltså sånt sex som odjur har.

Okej, jag ljuger lite.

Men det här är sant:
Jag skulle vilja tacka Stockholm för att ni kom till våra klubbar och gjorde min kväll igår. Kornel Kovacs och hans vänner fixade dessutom en fuckish efterfest ute i Johanneberg. Klockan 03.30 ute i nån chalmersk festlokal styrde de plötsligt upp hård jävla house, videoprojiceringar, glowsticks och dödskallemasker.
Man vet att det är bra när två dårar fäktas med enorma krukväxter, palmer, på dansgolvet klockan 06 på morgonen. Earth hour var liksom so over. (amen skoja! Det var plast, okej?).

En tjej dansade såhär. Coolt. Jag gillade henne.

6 comments:

Anonymous said...

Måste (motvilligt) erkänna att du har rätt på många punkter. och att videon var ngt av det roligaste jag sett idag. o att jag FORTFARANDE inte börjat på tentan

//Jen

Skribenten said...

Ibland blir jag bara så jävla nöjd att vara medelålders. Som när jag såg den där dansvideon.

Kristoffer Viita said...

Jag fattar inte varför ni dissar techtonikdansen, den är ju ascool. Så ska jag dansa nästa gång jag är ute!

Anonymous said...

ok...

Jen

Anonymous said...

Jag är helt med dig, Viita. Videon väcker återigen den gäckande frågan varför the She's dansar schysst även när de fuldansar, medan vita snubbar, med få undantag, dubbel-fuldansar oavsett inställning till aktiviteten. Ett sådant lysande undantag är en bi-sexuell snubbe som jag festade med i Oslo i vintras. Vore fler snubbars dansfärdigheter i klass med hans skulle vi se en markant ökning av män som spelar för hemmalaget.

aSf

Kristoffer Viita said...

Jag avundas varje dag de killar som spelar för hemmalaget.