Thursday, April 19, 2007

Summer of filth


yeahapp, hörde precis att LCD soundsystem, Queens of the stoneage, Talib Kweli och Dizzie Rascal tänker grisa på sommarens roskildefestival. Tillsammans med Björk och Arcade Fire. Hultsfred känns ju som ett jävla skämt i jämförelse. Wolfmother som Headliners? Har någon hört det där jävla bandet i Sverige? jag känner iaf ingen som vet vilka de är. Ozzy på Hawaii? Tragikomiskt om inte annat. Kanske blir lite som att titta på K-1, noll finess, underhållande freakshow.

Alltså till och med lillfestivalen i Göteborgs slottsskog har skrapat ihop bättre namn.

Way out west heter den:
Architecture in Helsinki
Boredoms
CocoRosie
Eagles of Death Metal
Erykah Badu
Juliette & The Licks
Lady Sovereign
Laleh
Lily Allen
Malajube
Mika
Moneybrother
New Young Pony Club
Primal Scream
Salem al Fakir
Spoon
Säkert!
The Ark
The Besnard Lakes
The Go! Team
The Hellacopters
The Hives
Those Dancing Days
Timo Räisänen

Jag hade kunnat leva utan den lilla gosenallen Laleh, men annars ser det bra ut. Det ryktas ju dessutom om NIN och Morrisey.
Frågan är: Pallar plånkan Roskilde och Way out west.? Eller snarare, Pallar kropp och själ Hultsfred, Roskilde och way out west? Det känns som en evighet sedan jag grisade runt i leran för att slockna i ett vattenskadat tält. Men tja... är det smutsens sommar så får man väl anpassa sig kanske. Jag vet inte hur det ska gå detta.

2 comments:

Caroline Norin said...

Du får sälja dig... Fick alldeles nyss en läskig upplysning, killen som ville köpa sex var inte 19 han var 35!!! Fy fan...

Kristoffer Viita said...

Jaha...?