Wednesday, April 18, 2007

Pressvisningshumor i GöteborgTisdag, pressvisning av filmen Shooter:
Två män pratar med varandra innan filmen:
- Vad hette den här? Var det Shooter?
- japp.
- Jaha det var ju lämpligt med tanke på vad som hände i USA igår. (skolmassakern)

Onsdag, pressvisning av filmen Sunshine:

Filmen börjar.
Ljus gubbröst: Sluta prassla!

En timme in i filmen:
Ny (mörkare) gubbröst: Om du ska äta godis så får du gå ut.

Efter ytterligare en halvtimme:
Ljus gubbröst: Sluta prassla!!
Grabbröst: Sluta tjafsa!
Ljus gubbröst: det här är en PRESSVISNING!
(tystnad)

7 comments:

Caroline Norin said...

Var filmerna något att ha? Antar att Sunshine var någon Armageddon liknande historia efter trailern vi såg... Och om Mark Wahlberg var med i dhooter förutsätter jag att den var ganska kass.

Kristoffer Viita said...

Jag gillade båda två, Sunshine var riktigt bra faktiskt. Shooter var ju precis vad man kunde vänta sig, gillar man en biffig Mark Wahlberg med hämnd i sitt hjärta ("I don't think you understand, these people killed my dog.") så gillar man Shooter. Annars blir det kanske svårt. Mer utförliga recensioner är på G.

Caroline Hainer said...

Onekligen annan stämning på pressvisningarna i Götet...

PS: Jag intervjuade alla (typ alla) i Sunshine. Skrev om det på Jazzhands. Cillian var sur. Danny fantastisk. Filmen, tyvärr, brsitfällig. Enligt mig.

Caroline Hainer said...

Oj, vilken snobbigt inlägg. Ber om ursäkt för min trista ton. Jävlar. Jag bjuder på något mer positivt istället: Blades of Glory! Sicken jättebra film! Klockren! Yay!

Kristoffer Viita said...

Läste inlägget om Sunshinemänniskorna och frågan är väl hur tyskarna, fransmännen och italienarna fått sina jobb? Har dina intervjuer publicerats någonstans du känner för att länka till måntro? Vill läsa om Sur-Murphy.
Mm Blades of Glory har jag inte sett ännu, men känslan jag fick i trailern var att de gör det lite lätt för sig. Alltså två killar som konståker, typ öppet mål för bögskämt?

Caroline Hainer said...

Uhm...Cillian hamnade i Bon och City. Danny hamnade i King. Så kan det gå. Men ingen av dem ligger ute så vitt jag vet...dammit.

Ja, det är självklart öppet mål på samma sätt som Zoolander slår in den öppna dörren som är male models. Men allt hamnar ju om finess och LPM (laughs per minute). Eller hur?
Zoolander är f ö en favorit.

Kristoffer Viita said...

Ah otur där. jag får helt enkelt börja köpa fler magasin. Helt off topic så kom jag att tänka på hur du inte "kommit in i" South Park än, ta och kolla det senaste avsnittet (s11e06). Parodi på filmen 300 borde ju vara right up your alley :-).

mm Zoolander är mysig, Jag är bara skraj att Blades of Glory ska bli en till Dodgeball. Men jag hoppas att den blir en Kingpin istället. (Ooh dropcount 4).