Sunday, April 15, 2007

Rear Window


Fest igår igen. Mycket trevligt kan tilläggas. Innan vi åkte till klubbland hängde vi (Jag och Linus) hos en kille vid namn Linus. Vi lyssnade på en hel del Queen. När vi stod och rökte på balkongen klädde en kvinna av sig i ett fönster tvärs över gården. Vi blev alla lika uppspelta som småpojkar när det hände. "Var tog hon vägen nu!?". Efter närmare analys kom vi fram till att "varje man har en Stalker inom sig", även om den inte kommer ut så ofta.


Vi lyssnar på mer Queen och dricker mer öl. Fat Bottomed girl, you make the rocking world go round! Don't stop me now!

Vi åker in till järntorget och Pustervik där Linus Å köper en jävla massa Fishermansfriend shots med målet att bli jättefull. Konstigt nog funkar det inte alls. Killen är lika skärpt som vanligt. irriterande roligt. Vi träffar Linus jobbarkompis Ida och hennes vän Sara. Dansar till snuskig house och pratar om guldtights och new rave, wow vad hippt! Jag och Linus fastnar i nån slags ofrivillig raggningkapplöpning med var sin tjej. Mer än så förtäljer jag inte.

När Pustervik tänt sina lampor går vi alla ut och hänger ett slag utanför. En mycket överviktig tjej kommer och tafsar på oss och skriker texten till Broder daniels "Luke Skywalker". "I went to a dance and didn't make any friends", No shit? Kanske för att du är ful och odrägligt packad och inte fattar själv hur jobbig du är?
Jag och Linus åker så småningom hem och "snackar brudar" innan vi somnar till några avsnitt south park.

No comments: