Sunday, July 15, 2007

Park LifeSolen, soft as fuck. Jag och Linus gick på drällquest genom vår fina stad Göteborg. Hans uppdrag var att hitta en smileypin, för att sedan kunna befläcka den med sitt eget blod. Ni som läst serien Watchmen fattar (eller så kan du klicka på länken). Allt var stängt så vi gled ner till marinan och hängde med båtarna ett tag, spekulerade i hur överklass The tough alliance kan tänkas vara och hur det känns att bli bränd av en manet. Som att bada naken i brännässlor tyckte Linus. Vi mötte Linnea från Linus jobb inne i stan. Hon satt på trottoaren på en sidogata där ett gäng män med retrovespor stod och hängde. Det var en jävligt soft gata, för alla bara hängde med kaffe och cigg. Lite Block partyfeeling typ.

Vi drog in till en park vid storan och drällde vidare där, jag köpte med mig en kyckling teryakisallad med nudlar och käkade nästan allt. När en mås närmade sig vårt sällskap började en rolig kille (som tills vidare får vara anonym) mata fågeln med persikobitar, peppad fortsatte han sedan mata måsen med min kyckling. Detta kom jag lite senare på, var ganska sjukt. Mata en fågel med kyckling, det är ju typ som att slänga bacon till grisarna. Det var därför mycket underhållande när jag väl insåg vad som hade hänt. Good times.

6 comments:

Gordon Wallin said...

"idag vaknade jag tidigt, jag försökte somna om men det gick inte. Så jag masade mig upp och käkade frukost, gröt med sylt och mjölk, sen tog jag en tupplur. När jag vaknade upp mådde jag lite illa - gammal mjölk kanske? etc etc etc"..... ända in i jävla evigheten.

Kristoffer Viita said...

Jag tror att jag förstår, du är uttråkad och försöker göra parodi på inlägget? Vilken otur att du är så dålig på det. Gammal mjölk är nämligen inte ens hälften så intressant som fågelkannibalism.

gordon wallin said...

bloggning om vardag är den sämsta formen av det lägsta mediumet.

Tord & Mats said...

Ok Gordon lugna dig nu. Det finns nog en blogg för dig med någonstans på internet så du slipper läsa denna.

Kristoffer Viita said...

Tack Tord & Mats. Ni har ju så rätt :) För Gordon, detta är nämligen MIN blogg, vilket betyder att jag får skriva precis vad jag vill i den. Men hey, det ska väl alltid finnas bakåtsträvare som dig som tycker att allt var bättre förr när familjen samlades för en "trevlig" stund i Hylands sällskap.

gordon wallin said...

det kallas för konstruktiv kritik - det är allt annat är bakåtsträvande. jag saknar hyland btw.