Sunday, July 22, 2007

Potentiella flickvänner, Top-31. Sigourney Weaver (Som Ellen Ripley)
Ni vet den där tjejen som aldrig säger något intressant, eller är speciellt jättesöt? Men som ändå har en utsrålning som visar potential bortom ens vildaste fantasier? Detta är Ellen Ripley. Ellen visar utöver sina combatskills upp goda moderskvalitéer i film nummer två (Aliens) när hon tvingas släpa runt på den där rännstensungen de hittar. I Alien 3 är hon med rakad skalle dubbelt så het som Natalie Portman i V for vendetta, And that is saying a lot. Addera sedan på att Ripley har jävligt rejäl dos arg kvinnlighet som hon släpper ut på utomjordiska monster med en eldkastare. Johnny Drama i Entourage sade det bäst: "All men loves women filled with rage".2. Anne Parillaud (Som Nikita)
What's not to like? Mona Sahlinsk 90-talslugg, den lilla svarta, strumpbyxor, mascara och den fetaste jävla fallossymbolen till puffra hårt hållen i sina små händer. För det är nog knappast en slump att Nikita fick en fet Desert Eagle att utföra sitt första morduppdrag med. i övrigt är Marie en sjukt eldig tjej och skulle säkert vara en passionerad flickvän. When you're done cleaning, Call me!3. Linda Hamilton (Som Sarah Connor)
Hon födde och uppfostrade framtidens rebellledare John Connor (som förmodligen lär förvandlas till en tönt i de kommande terminatorfilmerna. Men tills dess är han cool!).

Så, Du tänker påstå att du inte skulle låta den här kvinnan röra dig efter att ha sett hur hon behandlar det där vapnet, med de där brutalt fräsha solglasögonen på sig? Påstår du alltså att du inte tänder lite på det? Ja då vet jag inte vad du har här att göra.

2 comments:

Maddin said...

det står alltså mellan en jätte, en trash whore och en psykopat. Though choice. I'll like them all ^_^

Kristoffer Viita said...

Indeed, det ultimata skulle ju vara att anlita en tillräckligt galen forskare som kan göra en supermänniska av organ från alla tre. Det hade varit grejer!