Friday, August 17, 2007

Uttrycket "Slå in öppna dörrar".

Börjar bli sjukt tjatigt, när kommer backlashen??


Bara idag: Extra Allt, Alex Schulman, Staffan B

Nog nu!

4 comments:

Staffan B said...

Haha, det var kul. Jag använder det för att nån kommenterade och sa att jag slog in öppna dörrar. Det kanske var du, haha.

Kristoffer Viita said...

hehe I see, skyll på det du.
Det var inte jag som kommenterade, men skulle kanske kunnat vara det. jag har då använt det där uttrycket själv både en och två gånger. Men nu börjar det bli sådär obehagligt vanligt. Som när alla i min hemstad för någon orsak refererade till allt som hände spontant som "oprovocerat". Det är tack och lov över nu.

Staffan B said...

Ren slump. Jag läser inte de där bloggarna. I min hemstad har jag inte hört någon säga det på länge. Asså typ flera veckor. Det är ju ett ganska bra uttryck, även när man använder det ironiskt om sig själv som jag gjorde.

Kristoffer Viita said...

Oj, nu kanske jag gav intrycket att jag ville ha bort uttrycket helt och hållet. Det var ju lite slarvigt. För så är det inte, jag tycker bara att det är jobbigt att jag sett det överallt den senaste tiden. Detta är nämligen ett tecken på att "öppna dörrar" kommer förlora sin power. Typ som om man säger "fuck" för många gånger i en film, det förlorar klangen och blir bara grått. Jag vill inte att "öppna dörrar" ska dö. Men som sagt: Hur skulle du kunna veta att undergången stundade sig? Därför skrev jag det här inlägget, som en varning.

:-)