Friday, June 8, 2007

Ett tyst hat

Var inne en snabbis på mac forum idag. Nils ville titta på onödiga saker till sin laptop. "Ja klart jag behöver en extern hårddisk för 1800 när det enda jag gör med min dator är att surfa på internet" Vafan, kan han inte ta bort några säsonger Bullshit? Men, not the point!

En macforum försäljare visade upp en maxad HD-TV anläggning för en kille med trivselfetma och camoflageshorts+flip flops. Men hans pikétröja och bekväma hållning skvallrade ändå m at han hade en del stash. Men inte direkt skröt med det. Jag hörde försäljaren säga något om "ja om du vill lyssna på musik gör du så här..". samtidigt som camoshortsen lite dåsigt fingrade på fjärrkontrollen. Skivomslaget till Ameries platta visades på den enorma skärmen.

En världsbild målades upp i mitt huvud: De enda som har råd med teknik blir sådär. Trivlselfeta, sitter med chipsen och dippen på fredagskvällen tillsammans med sin lika trivselfeta flickvän (här är det hetero som gäller) och smäller av TV4s Let's dance eller talang 2007. Har det sådär "mysigt" och hyr kanske en film tillsammans. De hyr inget helt värdelöst som typ Epic movie. Även om det verkligen kittlar i deras trevande fingrar. Nae om de måste kompromissa så väljer de något nytt som de ser på omslaget att "Titta Veckorevyn gav en femma!" (inget ont om veckorevyn). bonde söker HDTV, och fru som tillbehör.

När de ska festa till det så blir det parmiddag förstås, männen pratar sport och kvinnorna viskar till varandra. Alla håller sig mest för sig själva. Ungefär som på dagis.

2 comments:

Anonymous said...

du är bara avundsjuk, men det gör inget i still love you. förresten så GILLAR jag mina bullshitsäsonger och sparar dom så att jag kna se om dom some rainy day....

Kristoffer Viita said...

Du har så rätt... jag skulle t ex kunna tänka mig att sälja min kropp för en macbook. Och det behöver inte ens vara mellansizen, det räcker med den lilla!