Wednesday, June 27, 2007

Pressvisningen inställd!"Måste tyvärr meddela att pressvisningen ej blir av på Die Hard. Tåget som filmen finns på sitter fast någonstans kring Laxå och beräknas inte komma till Gbg förrän tidigast 14,30.
De första ord föreställningarna imorgon går kl 15.00 på Biopalatset och 15.15 på Bergakungen."

Tack, tack så mycket för informationen. Om de fått för sig att jag tänker börja betala för bio gör de sig inget besvär. Jag kommer med andra ord aldrig se Die Hard 4.0, om ingen bjuder mig på bio eller köper mig filmen i present vilket i bästa fall skulle uppskattas milt. Men Alltså, vad fan är dealen? Är Göteborg the Twilight Zone of blockbusters eller? Första Spider-man 3, sedan Pirates and now this shit! Det är ju nästan så att man blir lite semi-upprörd. Jag har för övrigt slutat tro på slumpen för länge sedan.

2 comments:

Karl Linus said...

Det är nu du riggar kepsen med spionkameran och stoppar mikrofoner i jackärmarna för att cam:a filmen med stereoljud. Glöm inte nackkragen för att kunna hålla huvudet stilla så jag slipper skaken då jag tankar den på piratebay sen. Asteroids? Go fuck yourself, Kristoffer André Viita är den nya Crib The Ripper! Allt för att ge igen på Bergakungen och lokbögen som fastnar i Laxå...fast hämd är väl bara något man pratar om?

Kristoffer Viita said...

Damn right, jag ska fanimej smälla hela veckopengen på spionprylar och blir captain of the piratskepp! och bara Blockbusters också, Jag ska fan ta flyget till sthlm och smuggla in mina kameraprylar i ändtarmen när Pirates 9 har premiär.