Tuesday, September 11, 2007

Fett med soft
(Särskilt Zebratightsen)

8 comments:

Olle said...

Usch vad värdelöst! Först tänkte jag att fejan var en homage till Humpty Hump/Shock G, men efter att ha sett och hört kvaliteten på musiken så tror jag nog mer att han/de har försökt sig på en rip-off. Vilka jävla idioter...

Kristoffer Viita said...

Det gör väl inget om man snor lite? Särskilt inte när de gör det från folk jag aldrig hört talas om. I like it. Vad är det som är så dåligt tycker du?

Olle said...

Det aslama beatet och det faktum att han rappar sämre än somaliern som skämde ut sig i Idol-uttagningen. Nog har du hört talas om Digital Underground? Gruppen där Tupac fick sin början, Shock G rappade iaf på singeln 'The Humpty Dance' som karaktären Humpty Hump, med lösnäsa och skit. Här har du videon.

http://www.youtube.com/watch?v=2-jVU5Lqxx0

Joel Josefsson said...

Yo! Nu har jag varit schysst o länkat till dej!

Kristoffer Viita said...

Olle: Jahaa okej. Men du, det här är ju inte hiphop. Poängen är inte rhymes, det är attityd. För övrigt är det ju Mackan från Fattaru och han kan ju bevisligen rappa, han väljer bara att inte göra det.

Joel: Sweet! Jag har länge spånat på att lägga till dig på min list, men det är som att gå fram till en tjej på krogen: Om hon inte ler tillbaka känner man sig dum i huvudet. Därför har jag varit feg och inte vågat lägga till dig. Men nu hindrar inget mig.

Joel Josefsson said...

Haha, man måste våga! Jag har till o med vågat lägga till bloggar vars bloggare jag lyckats dra med från krogen

Kristoffer Viita said...
This comment has been removed by the author.
Kristoffer Viita said...

Det där med att våga är dock rätt överskattat. Om jag vågat lite mindre igår så hade jag inte gått hem med en tjej från min klass.