Monday, September 17, 2007

Den hårda uppväxten i Norrland, part III



Alla snubbar ville ligga med Sara F och Sara Q. De var inte bara på god väg att färdigutveckla sin kroppsliga kvinnlighet, de var också farliga tjejer, såna mamma varnade för. De drack liksom hembränt tillsammans med killar som var 18 år redan när de själva var 13. Whoa.
"De där killarna måste vara coolast i världen" - gick tankarna hos alla i klassen. Nåja, snarare var de daterapeande och efterblivna IV-dropouts, men sådant förstod ju ingen i den åldern.

Sara F hade mörkt, långt hår och var lite mindre i duon. Hon var söt, men också hjärnan som fick hela helvetesmaskinen att gå runt. Det var hon som viskade i andras öra vem som var utnämnd till hora just den veckan. Sara Q var inte söt. Utan nämligen stor, blond, dum och skrikig. Men något attraktivt hade hon bevisligen, med tanke på alla soon-to-be-ringa-narkotikabrottsdömda-friare hon hade.

Det hade hänt mycket under kvällen. Sara och Sara hade båda ställt sig i hundposition och kaskadkräkts, bara några meter från ingången till fritidgården Fisten.

Det var ju lördag.

Brunetten Sara F hade dollat up sig i sina finaste buffaloskor och dragkedja-i-rumpan-jeans. Hennes väninna Q stod på alla fyra och kalvade iklädd en "No buffalo" t-shirt. De här tjejerna fattade tidigt att motsättning är en bra början på dubbel attraktion.

Direkt efter dubbelduschen, en sådan som bara fult hembränt kan frambringa, var den mörkhåriga av de två flickorna helt omringad. En grupp av 15-åriga pojkar hade samlats där hon satt sig ner på skolans grusplan.

Sara F var för onykter för att resa sig upp, men hon var ändå så pass medveten att hon förstod hur exponerad hon var. "Försviiiiin!!!" Började lilla Sara skrika panikartat. Och utan att sikta särskilt noga kastade hon sig framåt och måttade ett slag mot närmaste kille i samlingen. "Hö-hö vafan gör du?" Flinade pojken och rörde sig obrytt åt sidan. Sara F var naturligtvis för långsam för att få till en träff, och ramlade istället platt på magen.

Nu började verkligen alla vrålskratta. Sandra drällde runt som ett litet barn, en bebis som inte lärt sig gå. Hon kastade sig efter alla i folksamlingen utan att lyckas dela ut så mycket som ett klösmärke. Dammet flög omkring medan Sara förtvivlat fortsatte gråtskrika, till allas stora nöje.

Några meter bort hade den blonda Sara Q satt sig på en bänk för att vomera mera. Den halvpopuläre fubujeanspojken Jimmy höll pliktskyldigt i hennes hår. Kanske (eller förmodligen) hoppades han på ett tack i form av Sandras kropp i utbyte mot hans vältajmade godhet.

Några pojkar från den ena folksamlingen som kanske tröttnat på brunhåriga Saras uppvisning, började leta sig mot bänken. De tittade nyfiket på när en av skolans snyggaste tjejer ärrade sig själv för alltid. "Jag ska döööö!" bölade blonda Sara samtidigt som kräkningarna svämmade ut från hennes näsa och mun. Det här var liksom inga små uppkastningar, vi snackar sprutspyor tonight. BLUUUUÖÖÖRGH! "Släpp mig ditt fittjävla äckel, jävla horunge!"

Jimmy hade börjat smeka Sara på ryggen, tydligen ett övertramp. Sara förklarade detta genom att sprutspy på Jimmys Air force one sneakers. "FAAN! Fuljävel!" Flämtade Jimmy ur sig och knuffade omkull Sara, ner i hennes egna spyor.

I vanliga fall hade Sarorna beskydd från skolans lite kriminella element, men ikväll hade till och med Kaloppso, Rulle och Rått-Robban sänkt garden för att få skratta som alla andra killar. På något sätt gjorde nivån av komisk förnedring att de inte längre kände någon skyldighet att agera livvakter. Kanske var de bara smartare än Jimmy och hajade att de här tjejerna inte kommer att minnas vem som gjorde vad. Och då är det ju lika bra att skratta gott när man har chansen.

En av skolans lustigkurrar, Bamir, hade en ultimat plan. Bamir var en kicker som alltid klädde sig i träningkläder som ibland fick vara med i coola gänget när han spelade cirkusapa. Och nu när tjejerna var hjälplösa ville han skriva under deras totala misär med ett fett X genom att kasta ägg i deras hår.

"Vad får jag om jag gör det?" flåsade Bamir upphetsat. "Två spänn!" sa någon, " en femma!", "Du får lätt en tjuga av mig". Röster och löften om små belöningar hördes från olika håll. Bamir blev taggad och hoppade upp på sin cykel, fnissade "Jag är strax tillbaka!" med barnslig glädje - Och hojjade mot Konsum för att inhandla äggen.

När Bamir kom tillbaka med ett sexpack ägg stannade han en bit bort från allt folk, han tog ett ägg i varsin hand och signalerade med handen att alla skulle flytta sig. Undan från Sara och Sara, så att han kunde pricka dem lättare. Han skulle göra en hit and run helt enkelt.

Så Bamir började jobba upp lite fart på cykeln, men innan han hade kommit fram till sitt mål felkalkylerade han på något sätt och släppte båda händerna när cykeln körde över en spricka i asfalten. Hans underkropp landade på cykelstången och studsade där några gånger innan han hostande efter andan äntligen fick stopp på hojen.

Bamir lutade sig med ena handen mot en nära belägen tegelvägg och ryggen mot publiken, bestående av kepsbärande unga män. Han stönade och försökte andas ut smärtan. Äggen hade krossats i händerna på honom, vilket han ignorerade när han förde ner handen i kalsongerna.

"AAhhh... Det känns bättre när man tar på dem"

"Huh huh! Nu får du fan inga pengar Bamir din dumjävel!" stånkade bullfete Rått-Robert fram under sin wu-tangkeps.

Sara och Sara hade kom inte till skolan på måndagen efter helgen. Men när de inte längre kunde övertyga sina föräldrar att de fortfarande hade "migrän" var de tvungna att återvända. Den enda som inte hånlog åt dem i lunchkön var clownen Bamir, så de satte sig vid hans bord utan att säga ett ord till varandra.

Bamir slängde i sig den strålskadade Pytt i pannan på två sekunder. När han skulle ställa sig upp och gå lade Sara F sitt mörka hår bakom örat och viskade: "Vilken nolla du är Bamir, en sån jävla tönt". Sara Q tittade bara ner i maten med ett triumferande flin.

Bamir svalde hårt, försökte se oberörd ut men ställde sig upp för snabbt och tappade sin bricka. Mjölk och pytt blev ett eget litet fyrverkeri mot golvet när killarna i matsalen jublade och klappade händerna.



Del ett och två

1 comment:

Karl Linus Silvferfisk said...

Tillbaka till Örnäset III. Dags att titta på bilder på tjejer på facebook tills CSI börjar.