Tuesday, September 4, 2007

Upp till kamp igår
Nostalgi? Jepp.
Snyggt? Yes sir.
Smart? Well.
Sexigt? Very, alla rökte ju hela tiden.
Bra? Nja, ganska. Men Jag tycker att Croneman fläskade på lite väl i sin bombastiska hyllning i gårdagens DN. Läs Märta Myrsteners blogg för en mer nyanserad bild.


jag tyckte att det ofta såg rätt lamt ut så fort det filmades folkmassor. Publiken på rockklubben som i olika scener skulle visa starka känslor funkade inte riktigt. De såg tyvärr ganska tillgjorda och onaturliga ut. Fatta, står man liksom och skriker att polisen är fascister för att de oprovocerat stänger modsklubben så ska man väl fan kunna göra det med lite eld i ögonen? Inte se ut som att man håller på att somna med näven i luften väl? Jaja, petitess egentligen. Triangeldramat och kärlekshistorien vad nice, trevligt att huvudkaraktären var rätt mycket av ett svin. Eller nej förresten, egentligen inte. Bara inte så präktig som jag vant mig vid när det gäller svenska dramaproduktioner.

Vi får se vad det blir av det här.

3 comments:

Joel Josefsson said...

Skönt att se Myrstener så jävla upprörd och skönt att hon fick mej att bli så jätteövertygad; jag hatar verkligen den här serien. Jag ville bara hoppa in i teven och spöa varenda hippie med mina Stonesplattor

Kristoffer Viita said...

Maha ja, det är lätt att hata vissa partier. Men jag har svårt att helt skrota serien mest för att den är så jävla snygg, jag är nog för ytlig tror jag.

Joel Josefsson said...

Det var ett par snygga bröst, men mer noterade jag inte. Det var så mörkt allting.